Welcome, Guest. Please login or register.
February 27, 2025, 01:24:21 PM
Home Help Search Login Register
News: Welcome to the VIVidWeb Hosting support forums.

+  vividwebhosting.net.au
|-+  General Category
| |-+  General Discussion
| | |-+  Just wanted to say Hello!
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Just wanted to say Hello!  (Read 54 times)
RudyPrerau
Newbie
*

View Profile
« on: December 12, 2022, 05:07:36 PM »

vichy impotriva caderii tratament pt caderea parului cu ou Sereni Capelli

Cum sa ajungi o versiune mai buna ca la 20 de ani, la 50?!

Voi scrie experienta personala legata de un pas important din viata mea. Ceva m-a indemnat sa vin aici si sa scriu, cu speranta ca voi ajuta macar cateva persoane sa isi recapete viata inapoi.

Intotdeauna am fost o persoana foarte comunicativa si prietenoasa. Mereu, oriunde ma duceam, imi faceam niste legaturi si eram centrul atentiei.
 Toate acestea pana am observat ca totul se schimba. Nu mai eram persoana bagata in seama, trebuia sa ma straduiesc sa mai vorbeasca cineva cu mine. Atunci am simtit cum amprenta batranetii se revarsa asupra mea.
 Stiam cumva ca se va intampla si acest lucru, insa cand chiar am inceput sa simt respingerea societatii in timp real, a fost o realizare mult mai profunda decat cand doar ma gandeam la ea.
 Oamenii din jur nu mai erau asa incantati sa vina la mine, sa ne cunoastem. Nu mai ofeream aceeasi stare de spirit. Ma uitam la ceilalti tineri, in locul carora am fost si eu, cum se distreaza impreuna si entuzasmul din ochii feicaruia cand vorbesc unul cu altul. Entuziasm pe care eu nu il mai primeam.
 Eram, intr-adevar intr-o stare de soc, o criza de personalitate as putea spune. Nu mai stiam cum sa ma comport si cum sa abordez anumite situatii. Eram cu adevarat intr-o confuzie. Pana cand am facut alegerea vietii mele care mi-a redat atractia si beneficiile pe care le aveam si in tinerete.

Dupa o perioada petrecuta in aceasta “criza” am ales sa ma schimb, nu asa eram eu, nu ma reprezinta. Am inceput sa ma intreb ce aveam atunci si nu mai am acum. Tot ce ma gandeam nu facea sens, aveam aceleasi atributii, acelasi comportament si chiar aceeasi stare de spirit, chiar daca inaintasem in varsta.
 Atunci am ajuns la concluzia “Ceva fizic s-a schimbat la mine”.Incepusem sa ma uit in oglinda si sa nu imi placa ceea ce vad. Atunci realizarea vietii mele s-a adeverit, aveam parul alb in cap!

Am inceput sa ma documentez in a alege cea mai buna optiune pentru recapatarea parului meu de culoare naturala si sa imi recapat luciul tineretii.
Am intrebat in jur, insa tot ce am primit au fost “Nu se poate”, “Imbratiseaza inaintarea in varsta!” sau leacuri babesti. Nu vreau sa condamn persoanele care merg pe aceasta premisa, asa ca voi trece rapid peste aceste aspecte.
In cautarile mele, mi-au atras atentia niste produse de la Sereni Capelli. www.serenicapelli.ro

Recunosc, m-am documentat ore in sir despre acest brand, avand un belsug de informatii si recenzii pozitive. Am analizat ingredientele, sa ma asigur ca nu contin iod sau chiar plumb (care este interzis in UE), dar unele produse inca il folosesc, nu stiu cum sincer..

Asa dar, cum spuneam, am cumparat aceste produse si am inceput sa le folosesc imediat cum le-am primit.
 Le-am folosit timp de 2 saptamani, fara oferind prea multa atentie sa caut rezultatele. Intr-o dimineata m-am trezit, m-am dus la baie, iar cand m-am uitat in oglinda.. m-am speriat, si nu glumesc, insa nu speriat intr-un mod rau, m-am speriat in cel mai placut mod.
 Nu mai aveam fire albe sau grizonate, nu a mai aparut nici macar unul pana in ziua de azi, parul imi stralucea chiar ca in reclame.
 Iar pe langa solutia problemei mele principale, am observat si multele “bonusuri” oferite pe langa. Parul meu era acum mai des ca la 20 de ani, cu cea mai vibranta culoare, matreata.. nu mai era nici macar urma de ea, iar dermatita a disparut fara probleme. Parca s-a intmplat un soi de magie sau ceva, nu imi venea sa cred ochilor.

Dupa aceasta perioada, toata lumea a inceput sa vada schimbarea, nu numai ca apropiatii ma intrebau ce am facut de parul meu arata atat de bine, ba chiar si necunoscutii ma orpeau si ma intrebau, altii chiar m-au confundat cu o persoana cu 15 ani mai tanara.
 Am observat rezultate socante, imbunatatindu-mi si viata sociala, dar si cea legata de mine. Insfarsit puteam sa fac toate activitatiile ce imi plac fara sa imi fac griji.
 Nu va fie frica sa va schimbati in ceea ce va place:) Am scris acest articol pentru a dovedi ca nu trebuie sa ascultam opinia societatii in privinta cu ce facem noi cu corpul nostru, insa sa facem ceea ce ne va face pe noi sa ne simtim cat mai bine. Sper ca am redat speranta si increderea celor ce citesc, si ca am fost un umar de ajutor.
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length